iRobot Roomba i7 robotstofzuiger voor €890

Op zoek naar een huishoudelijke robot die je kunt besturen via een app op je telefoon en kunt koppelen op Amazon Alexa en Google Home? Denk dan eens aan de krachtpatser iRobot Roomba i7.

Deze robotstofzuiger koopt u op Coolblue.nl al vanaf 889,99 euro. Wist u dat de zuigkracht van de Roomba i7 10 keer hoger is dan dat van de Roomba 600 serie? De zuigkracht van de i7 is zo sterk dat zelfs fijnstof in het reservoir terechtkomt.

Leuk extraatje is dat je bij deze robotstofzuiger een virutele muur ontvangt. Deze plaats je eenvoudig in je woning wanneer je wilt dat de robot bepaalde stukken van het huis niet meeneemt in de schoonmaakrondes.

Je ontvangt bij de i7 een extra filter, extra zijborstel, de virutele muur in de vorm van een vuurtoren, 2x batterijen en een laadstation. Heeft u huisdieren? Geen probleem! Want de iRobot i7 is geschikt voor het opzuigen van hondenharen. Niet elke robotstofzuiger is geschikt voor woningen met huisdieren let daar goed op bij de aanschaf van een robotzuiger! Voor de i7 is het in ieder geval geen probleem.

Specificaties iRobot i7:

Geschikt voor laagpolig tapijt: ✓

Geschikt voor drempels:          ✓

Tegen dierenharen: ✓

Vuildetectie: ✓

Anti-vastloop functie: ✓

Volume opvang: ✓

Touch sensoren: ✓

Afstandbediening: ✓

Bestuurbaar met app: ✓

Oplaadtijd accu: 1,5 uur

advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *